Her har vi samlet litt informasjon om hvordan Corona-viruset påvirker oss og våre kunder.
For øvrig informasjon, vennligst se vår Info side.

HENTING OG HYGIENE

Vi i Russeprofilering er ifbm. dagens situasjon svært opptatt av å opprettholde god hygiene i alle ledd hos oss.

Vi ber alle kunder som henter varene hos oss om å ta hensyn til reglene fra FHI. Ikke hent varer om du føler deg syk eller er i karantene. Du kan få noen til å hente for deg – husk å gi dem ordrenummeret ditt. Vi ønsker for tiden ingen kunder inn i bygget til Kai Hansen Trykkeri eller våre kontorer. Ved ankomst for henting må du ringe til nummeret som står på hoveddøren, så kommer vi ned med varene til deg.

 


 

LEVERING / LEVERINGSTID

Alle leveringer går som normalt, men i likhet med de fleste andre bedrifter er også vi berørt av viruset og har ansatte i karantene. Vi jobber likevel på spreng for å få levert alle bestillinger så fort som mulig, og forsøker å opprettholde normal leveringstid.

Vi følger situasjonen nøye hos våre underleverandører, og ber om forståelse for at vi kan for tomme for diverse produkter på lager. Om vi går tom for et produkt i din ordre vil vi kontakte deg snarest mulig. Frakt går som normalt.

 


 

RUSSEDRESSER / PAKKER

Levering av dresser / pakker går som planlagt. Vi kommer med mer info om henting i uke 12. Frem til det gjelder de generelle regler under «HYGIENE» ovenfor.

 


 

HENVENDELSER

Vi får for tiden mange henvendelser, og ber om forståelse for at det kan ta litt lenger tid enn normalt å få svar. Vi går gjennom alle meldinger / mailer vi får, så det er ingen grunn til bekymring for å ikke få svar.